Her kan du finde en maler, som kan hjælpe dig med malerarbejde i Ølstykke. Vi har forsøgt at samle alle de firmaer, som kan hjælpe dig med diverse maleropgaver både indendørs og udendørs. Nogle malerfirmaer har ikke en hjemmeside, men du kan altid komme i kontakt med dem ved at ringe til dem.

Få 3 gode tilbud på malerarbejde i Ølstykke

- Annonce -

Få 3 tilbud på malerarbejde

Malerfirmaet Ørbæk ApS
Frederiksborgvej 37
3650 Ølstykke

51 25 77 97


Malerfirmaet Birgitte Thiesen
Sigurdsvej 14
3650 Ølstykke

28 58 40 69


Lentz Maler og Entreprise
Bygaden 2
3650 Ølstykke

40 93 67 89


Malerfirmaet Henrik Hansen
Hasselvej 3
3650 Ølstykke

40 55 83 21


Malerfirmaet Karl Hansens Eftf. A/S
Svalehøjvej 15A
3650 Ølstykke

40 26 39 96


Jyllinge Malerservice
Symfonivej 15
3650 Ølstykke

46 73 30 92


Malerfirmaet Penselstrøg
Symfonivej 5
3650 Ølstykke

ukendt


Malerfirmaet Steen Hansen
Tofthøjvej 14
3650 Ølstykke

47 17 92 47


FB Malerservice ApS
Krebsen 35
3650 Ølstykke

25 21 59 57


SMKA Malerservice IVS
Fiskene 37
3650 Ølstykke

40 63 73 64


Malermester Jesper Grønlund
Vølundsvej 15
3650 Ølstykke

31 78 55 56


Få 3 tilbud på malerarbejde

Få en god pris på malerarbejde i Ølstykke

En professionel maler er din garanti for godt malerarbejde

Trænger væggene i dit hjem til en opfriskning med ny maling måske endda i en ny farve? Men du har ikke rigtig mod på selv at kaste dig over opgaven? Eller måske kniber det bare med tiden? Så kan det være en god idé at overveje at bruge en faguddannet maler, som ved, hvad det handler om. Du kan slippe for alt det praktiske arbejde med afdækning, slibning, spartling og maling, som kan være både hårdt og beskidt arbejde. Måske bliver resultatet af dit eget arbejde heller ikke helt så godt, som du havde håbet.

Engagerer du derimod en professionel maler, er du sikker på et flot resultat, som er udført med professionelt værktøj og maling i en rigtig god kvalitet. Det er malerarbejde, som du kan glæde dig over både her og nu og mange år ud i fremtiden.

Indendørs malerarbejde

Det kan være lidt af en videnskab selv at udføre malerarbejde. Indendørs malerarbejde omfatter blandt andet maling af vægge, spartling, afdampning af tapet og opsætning af filt på vægge. Det kan også være maling af vinduer, karme og lister, som kræver en sikker hånd og den rigtige maling, hvis den skal flyde pænt sammen.

Der er også forskellige krav til malingen alt afhængig af, om du fx skal have malet et badeværelse, hvor luftfugtigheden ofte er høj, eller et køkken, hvor det er praktisk at kunne tørre væggene af efter endt madlavning. I en entre bliver der ofte sat sorte fingre, når man kommer ind, så her er det også en god idé at vælge en maling med en høj glans, så det er nemmere at tørre væggene af med en opvredet klud.

Husk, at en dygtig maler altid kan rådgive dig om den rette løsning, når han kender dine ønsker.

Udendørs malerarbejde

Typiske eksempler på udendørs malerarbejde er maling af træværk som fx plankeværk og garager, maling af vinduer og døre samt facaderenovering. Her skal du blandt andet tage højde for både luftfugtigheden og temperaturen, inden du går i gang med malerarbejdet.

Malerfirma i Ølstykke

Er du på udkig efter et malerfirma i Ølstykke, kan du finde et her i vores oversigt. Det kan selvfølgelig være svært at vide, hvilken maler du skal kontakte. Det kan være en god idé at kontakte flere forskellige malerfirmaer og bede dem om et uforpligtende tilbud. Eller du kan spørge dine venner, familie og øvrige omgangskreds, om de kan anbefale en god maler i dit nabolag.

Mange malere vil gerne komme ud og besigtige en maleropgave, inden de afgiver et tilbud. Det skal ses i sammenhæng med, at jo flere detaljer de skal tage højde for, jo længere tid vil opgaven tage, og dermed stiger prisen på malerarbejdet.

Få en god pris på malerarbejde i Ølstykke

Ønsker du en rigtig god pris på din maleropgave, kan du prøve at indhente 3 tilbud på nettet. Det er ganske gratis og uforpligtende for dig. Det foregår på den måde, at du udfylder en formular med en beskrivelse af din opgave og eventuelt vedhæfter nogle billeder. I løbet af nogle få hverdage vil 3 malerfirmaer så vende tilbage med en pris.

Fordelen for dig er, at du sparer tid på at tage kontakt til flere forskellige malerfirmaer. I stedet kan du i ro og mag sammenligne de forskellige tilbud og vælge det, som falder bedst i din smag. Lever ingen af tilbuddene op til dine forventninger, har du også lov til at takke nej til dem alle sammen. Men du vil ofte få nogle gode tilbud, fordi malerfirmaerne ved, at der i alt bliver afgivet 3 tilbud på én opgave.

Få 3 tilbud på malerarbejde