Her kan du finde en maler, som kan hjælpe dig med malerarbejde i Ballerup. Vi har samlet alle de firmaer, som kan hjælpe dig med diverse maleropgaver både indendørs og udendørs. Nogle malerfirmaer har ikke en hjemmeside, men du kan altid komme i kontakt med dem ved at ringe til dem.

Få 3 gode tilbud på malerarbejde i Ballerup

- Annonce -

Få 3 tilbud på malerarbejde

Malerfirmaet MKM IVS
Knastebakken 125
2750 Ballerup


Malerfirmaet Svend Schildahl ApS
Jonstrupvej 75
2750 Ballerup


Peter Kristian Overgaard
Langekærvej 22
2750 Ballerup


Malerfirmaet Bergendorff ApS
Lerholmvej 35
2750 Ballerup


Malermester Peter Behrendt
Lindevænget 52
2750 Ballerup


Malermester Muck v/Henrik Munck
Ågerupvej 73
2750 Ballerup


BSA Maler og Spartelservice
Magleparken 24
2750 Ballerup


CC MalerService
Bispevangen 10
2750 Ballerup


Renohus
Gedens Kvarter 6
2750 Ballerup


Granells Malerfirma v/Lars Granell
Lerbjergvej 17
2750 Ballerup


Nybo-Kessler Malerfirma A/S
Metalbuen 20 B
2750 Ballerup


RKJ Service
Borupvang 3
2750 Ballerup


MH Maleren v/Martin Heüser
Nytoften 7
2750 Ballerup


Ballusing Skilte v/Flemming Jakobsen
Yderholmen 15
2750 Ballerup


Murer & Maler Caius
Hedeparken 167
2750 Ballerup


Ballerup Malerfirma
Hedeparken 77
2750 Ballerup


Malermester Nicolaj
Baltorpvej 92
2750 Ballerup


Marlerfirmaet Rosleff
Baltorpvej 123
2750 Ballerup


H's Malerfirma
Baltorpvej 152
2750 Ballerup


Malerfirmaet D.K. Kluge
Tværvænget 7
2750 Ballerup


Malerfirma Leif Nielsen v/Lizzi Nielsen
Fuglehavevej 102
2750 Ballerup


Malerfirmaet Gert Jensen ApS
Metalbuen 26
2750 Ballerup


Den Skotske Maler v/Paul David Leslie
Egebjergvej 74 B
2750 Ballerup


Malerfirmaet Freddy Bastian
Dalvænget 13
2750 Ballerup


Team Liquid Tech ApS
Ågerupvej 73
2750 Ballerup


Malertom ApS
Tingvænget 10
2750 Ballerup


Malerteam Henrik Muck ApS
Ågerupvej 73
2750 Ballerup


Malerfirmaet Andersen & Pilgaard ApS
Grantofteparken 356
2750 Ballerup


Mac1 Entreprise
Rønstrupvej 90
2750 Ballerup


Malerfirmaet Mik Christoffersen
MacDonald Alle 36
2750 Ballerup


Maleren Der Dækker Danmark v/Peter Hansen
Abildvænget 12
2750 Ballerup


Få en god pris på malerarbejde i Ballerup

En professionel maler er din garanti for godt malerarbejde

Trænger væggene i dit hjem til en opfriskning med ny maling måske endda i en ny farve? Men du har ikke rigtig mod på selv at kaste dig over opgaven? Eller måske kniber det bare med tiden? Så kan det være en god idé at overveje at bruge en faguddannet maler, som ved, hvad det handler om. Du kan slippe for alt det praktiske arbejde med afdækning, slibning, spartling og maling, som kan være både hårdt og beskidt arbejde. Måske bliver resultatet af dit eget arbejde heller ikke helt så godt, som du havde håbet.

Engagerer du derimod en professionel maler, er du sikker på et flot resultat, som er udført med professionelt værktøj og maling i en rigtig god kvalitet. Det er malerarbejde, som du kan glæde dig over både her og nu og mange år ud i fremtiden.

Indendørs malerarbejde

Det kan være lidt af en videnskab selv at udføre malerarbejde. Indendørs malerarbejde omfatter blandt andet maling af vægge, spartling, afdampning af tapet og opsætning af filt på vægge. Det kan også være maling af vinduer, karme og lister, som kræver en sikker hånd og den rigtige maling, hvis den skal flyde pænt sammen.

Der er også forskellige krav til malingen alt afhængig af, om du fx skal have malet et badeværelse, hvor luftfugtigheden ofte er høj, eller et køkken, hvor det er praktisk at kunne tørre væggene af efter endt madlavning. I en entre bliver der ofte sat sorte fingre, når man kommer ind, så her er det også en god idé at vælge en maling med en høj glans, så det er nemmere at tørre væggene af med en opvredet klud.

Husk, at en dygtig maler altid kan rådgive dig om den rette løsning, når han kender dine ønsker.

Udendørs malerarbejde

Typiske eksempler på udendørs malerarbejde er maling af træværk som fx plankeværk og garager, maling af vinduer og døre samt facaderenovering. Her skal du blandt andet tage højde for både luftfugtigheden og temperaturen, inden du går i gang med malerarbejdet.

Malerfirma i Ballerup

Er du på udkig efter en maler i Ballerup, kan du finde en her i vores oversigt. Det kan selvfølgelig være svært at vide, hvilken maler du skal kontakte. Det kan være en god idé at kontakte flere forskellige malerfirmaer og bede dem om et uforpligtende tilbud. Eller du kan spørge dine venner, familie og øvrige omgangskreds, om de kan anbefale en god maler i dit nabolag.

Mange malere vil gerne komme ud og besigtige en maleropgave, inden de afgiver et tilbud. Det skal ses i sammenhæng med, at jo flere detaljer de skal tage højde for, jo længere tid vil opgaven tage, og dermed stiger prisen på malerarbejdet.

Få en god pris på malerarbejde i Ballerup

Ønsker du en rigtig god pris på din maleropgave, kan du prøve at indhente 3 tilbud på nettet. Det er ganske gratis og uforpligtende for dig. Det foregår på den måde, at du udfylder en formular med en beskrivelse af din opgave og eventuelt vedhæfter nogle billeder. I løbet af nogle få hverdage vil 3 malerfirmaer så vende tilbage med en pris.

Fordelen for dig er, at du sparer tid på at tage kontakt til flere forskellige malerfirmaer. I stedet kan du i ro og mag sammenligne de forskellige tilbud og vælge det, som falder bedst i din smag. Lever ingen af tilbuddene op til dine forventninger, har du også lov til at takke nej til dem alle sammen. Men du vil ofte få nogle gode tilbud, fordi malerfirmaerne ved, at der i alt bliver afgivet 3 tilbud på én opgave.

Få 3 tilbud på malerarbejde