Her kan du finde en maler, som kan hjælpe dig med malerarbejde i Charlottenlund. Vi har samlet alle de firmaer, som kan hjælpe dig med diverse maleropgaver både indendørs og udendørs. Nogle malerfirmaer har ikke en hjemmeside, men du kan altid komme i kontakt med dem ved at ringe til dem.

Få 3 gode tilbud på malerarbejde i Charlottenlund

- Annonce -

Få 3 tilbud på malerarbejde

Malermester Leon Meyer
L E Bruuns Vej 8
2920 Charlottenlund

39 64 37 82


Malermester Pia Rasmussen
Jensløvsvej 16
2920 Charlottenlund

23 39 68 06


Skovsermaleren
Broholms Alle 33
2920 Charlottenlund

81 75 15 40


Malerfirmaet Jacobsen & Ringvei's Eftf. ApS
Ordrupvej 114
2920 Charlottenlund

35 82 80 94


Maler v/Leif L. Larsen
Jensløvsvej 7
2920 Charlottenlund

39 64 12 13


Malerfirmaet PLL APS
Ejgårdsvej 13
2920 Charlottenlund

39 64 54 47


Malerfirmaet Schrøder Olsen & Søn ApS
Slotsvej 3
2920 Charlottenlund

39 65 20 50


Malermester Ronald Diemar
Teglgårdsvej 17
2920 Charlottenlund

39 64 34 17


Jens Sørensen og Søn v/Michael Sørensen
Frisersvej 18
2920 Charlottenlund

39 64 28 26


J.L. Multiservice v/Josef Lennox
Jensløvs Tværvej 1 A
2920 Charlottenlund

20 95 96 41


Mere eller Mindre v/Antonio Villena Rico
Holmegårdsvej 2 A
2920 Charlottenlund

ukendt


Få 3 tilbud på malerarbejde

Få en god pris på malerarbejde i Charlottenlund

En professionel maler er din garanti for godt malerarbejde

Trænger væggene i dit hjem til en opfriskning med ny maling måske endda i en ny farve? Men du har ikke rigtig mod på selv at kaste dig over opgaven? Eller måske kniber det bare med tiden? Så kan det være en god idé at overveje at bruge en faguddannet maler, som ved, hvad det handler om. Du kan slippe for alt det praktiske arbejde med afdækning, slibning, spartling og maling, som kan være både hårdt og beskidt arbejde. Måske bliver resultatet af dit eget arbejde heller ikke helt så godt, som du havde håbet.

Engagerer du derimod en professionel maler, er du sikker på et flot resultat, som er udført med professionelt værktøj og maling i en rigtig god kvalitet. Det er malerarbejde, som du kan glæde dig over både her og nu og mange år ud i fremtiden.

Indendørs malerarbejde

Det kan være lidt af en videnskab selv at udføre malerarbejde. Indendørs malerarbejde omfatter blandt andet maling af vægge, spartling, afdampning af tapet og opsætning af filt på vægge. Det kan også væære maling af vinduer, karme og lister, som kræver en sikker hånd og den rigtige maling, hvis den skal flyde pænt sammen.

Der er også forskellige krav til malingen alt afhængig af, om du fx skal have malet et badeværelse, hvor luftfugtigheden ofte er høj, eller et køkken, hvor det er praktisk at kunne tørre væggene af efter endt madlavning. I en entre bliver der ofte sat sorte fingre, når man kommer ind, så her er det også en god idé at vælge en maling med en høj glans, så det er nemmere at tørre væggene af med en opvredet klud.

Husk, at en dygtig maler altid kan rådgive dig om den rette løsning, når han kender dine ønsker.

Udendørs malerarbejde

Typiske eksempler på udendørs malerarbejde er maling af træværk som fx plankeværk og garager, maling af vinduer og døre samt facaderenovering. Her skal du blandt andet tage højde for både luftfugtigheden og temperaturen, inden du går i gang med malerarbejdet.

Malerfirma i Charlottenlund

Er du på udkig efter et malerfirma i Charlottenlund, kan du finde et her i vores oversigt. Det kan selvfølgelig være svært at vide, hvilken maler du skal kontakte. Det kan være en god idé at kontakte flere forskellige malerfirmaer og bede dem om et uforpligtende tilbud. Eller du kan spørge dine venner, familie og øvrige omgangskreds, om de kan anbefale en god maler i dit nabolag.

Mange malere vil gerne komme ud og besigtige en maleropgave, inden de afgiver et tilbud. Det skal ses i sammenhæng med, at jo flere detaljer de skal tage højde for, jo længere tid vil opgaven tage, og dermed stiger prisen på malerarbejdet.

Få en god pris på malerarbejde i Charlottenlund

Ønsker du en rigtig god pris på din maleropgave, kan du prøve at indhente 3 tilbud på nettet. Det er ganske gratis og uforpligtende for dig. Det foregår på den måde, at du udfylder en formular med en beskrivelse af din opgave og eventuelt vedhæfter nogle billeder. I løbet af nogle få hverdage vil 3 malerfirmaer så vende tilbage med en pris.

Fordelen for dig er, at du sparer tid på at tage kontakt til flere forskellige malerfirmaer. I stedet kan du i ro og mag sammenligne de forskellige tilbud og vælge det, som falder bedst i din smag. Lever ingen af tilbuddene op til dine forventninger, har du også lov til at takke nej til dem alle sammen. Men du vil ofte få nogle gode tilbud, fordi malerfirmaerne ved, at der i alt bliver afgivet 3 tilbud på én opgave.

Få 3 tilbud på malerarbejde